INGYENES SZÁLLÍTÁS 50 000 Ft felett

Kérdés esetén keress bizalommal! +36-30/522-04-09

Szűrés
Átmérő (kb. - cm)
kb. 35 cm - kb. 50 cm

Kopogtatók

Szeretnéd, ha már a bejáratodnál stílusos fogadtatásban részesülnének a vendégeid? Ajtódíszek és kopogtatók évszakhoz és otthonod egyedi stílusához igazítva! Az ajtódíszekkel és kopogtatókkal egyszerűen és gyorsan adhatsz egy kis pezsgést és karaktert a lakásod vagy házad ajtajának. Csapj le a legtrendibb öszi ajtódíszekre, vagy készülj fel időben az év végi ünnepi időszakra és teremts meghitt hangulatot már a bejárati ajtód előtt is karácsonyi kopogtató termékeinkkel!


7termék 17

 

Őszi szín kavalkád - ajtón és falon egyaránt

Az ősz a hűvösebb reggelek mellett a meseszép színek időszaka is. Miért ne tükrözné mindezt az ajtód is? A legstílusosabb őszi ajtódíszek és őszi kopogtatok között biztosan megtalálod azt, amely tökéletesen kifejezi a saját egyéniségedet. Ajtókopogtató produktumainkat az előszobában, a nappaliban, vagy a lakás bármely pontján felakaszthatod, azzal teremtve az évszakhoz vagy az aktuális hangulatodhoz passzoló légkört az otthonodban. Lakás dekoráció kategóriánkban található őszi ajtódíszek és falidíszek segítségével autentikus külsőt kölcsönözhetsz a családi fészeknek, és nem mellesleg a szomszédok elismerését is kivívhatod egy pillanat alatt.

Karácsonyi varázs a küszöbödön

Az ősz leköszöntével a megmaradt levelek is lehullanak a fákról, és a tél hűvös szellő formájában kopogtat az ajtókon. Beengedni ugyan nem kell, de üdvözölni annál inkább, melyre nincs is jobb mód, mint egy különleges, karácsonyi ajtódísz kihelyezése a bejáratra. Manapság már egyre ritkábban havazik kis hazánkban, ezért az ünnepi hangulat megteremtése a Te kezedben van. Válogass a trendi karacsonyi kopogtatók közül, melyekkel garantáltan minden látogatódat lenyűgözöl!

Tavaszi zsongás ihlette ajtódíszek

Ahogyan a környezetünk ébred téli álmából, úgy keltheted Te is életre otthonodat az új évszak beköszöntével. Mikor a napfény végre hosszabban időzik nálunk és a természet visszatér a teljes pompájában, légy készen és üdvözöld a tavaszi újjászületést szimbolizáló ajtódíszek és kopogtatók segítségével, melyek egytől-egyig az anyatermészet szépségét hozzák el közvetlenül a küszöbödhöz.

Nyári vibrálás az otthonodban

A nyár a vakáció, a tengerpart, a hűsítő limonádék és a végtelen napsütés ideje. Miért ne kezdődhetne mindez már az ajtódon? Miután a tavasz helyet ad a forró, fülledt évszaknak, légy készen Te is a változásra! Válts nyári ajtódíszekre és kopogtatókra, hogy a napfény, a tenger és a önfeledt szórakozás hangulatát is megidézd az otthonodban. Legyen az ajtód az első, ami ezt a frissességet közvetíti, ne csak a naptáradban jelenjenek meg a szezonok váltakozásai. Böngéssz kínálatunkban, és hozd el a meleg évszakok vibráló energiáját az otthonodba, a nyár frissítő atmoszférát a küszöbödre!

Ne állj meg egy ajtódísznél, legyen a teljes otthonod a környék legstílusosabbja! Kopogj be hozzánk és fedezd fel kínálatunkat - legyen szó őszi vagy karácsonyi ajtódíszről, tavaszi virágokból készült kopogtatókról, vagy a nyár legszebb pillanatait felidéző ajtó- és falidíszről, nálunk mindent megtalálsz!